Előfizetői tartalom

170 millió euró értékben fejleszt a Raiffeisen evolution

Portfolio
A magyar ingatlanpiac jelenleg szinte mozdulatlan, azonban a szakértelemre és a minőségi szolgáltatásokra továbbra is van igény. Bár Magyarország még nem lábalt ki a válságból, az úgynevezett "zöld" épületek előtt fényes jövő állhat. A piacon tapasztalható árérzékenység miatt a következő években a fenntartható, rugalmas ingatlanok lesznek a legkeresettebbek. Tízéves fennállását ünnepli idén az RE project development Kft. - az elmúlt évtizedről Rudolf Riedl ügyvezető igazgató nyújtott áttekintést, felvázolva a jövőre vonatkozó terveket is.

Az ausztriai székhellyel, és számos saját közép- és kelet-európai képviselettel rendelkező Raiffeisen evolution az európai ingatlangazdaság legjelentősebb szereplőiből, a Raiffeisen csoport, az Uniqa, valamint a Strabag AG projektfejlesztő üzletágaiból jött létre. A bécsi központ mellett Bulgáriában, a Cseh Köztársaságban, Lengyelországban, Magyarországon, Oroszországban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés