Előfizetői tartalom

Londonig menetel a HB Reavis

Portfolio
Egy friss bejelentés szerint egy közel 76 millió eurós ingatlanakvizíciót zárt le a HB Reavis ingatlanfejlesztő társaság Londonban. A Luxemburgban bejegyzett szlovák fejlesztő cég a közép-kelet-európai ingatlanpiac egyik meghatározó szereplője, és azon kevés fejlesztő egyike, aki a magyar piacon aktív, és a jelenlegi piaci körülmények között is spekulatív alapon fejleszt irodaházat Budapesten. A London egyik legértékesebb területén elhelyezkedő irodaház megvásárlásával a vállalat a szigetországi piacon kívánja megvetni lábát - írja a Property Investor Europe.

A HB Reavis a múlt hónapban jelentette be szándékát, mely szerint az Egyesült Királyságban kíván terjeszkedni, és friss bejelentése szerint egy prémium lokáción elhelyezkedő ingatlan megvásárlásával meg is tette az első lépést a londoni piac felé. A fejlesztő megközelítőleg 62,5 millió fontot (kb. 75,6 millió eurót) fizetett egy London központjában elhelyezkedő (King...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés