Előfizetői tartalom

Megvan a 4-es metró menetrendje

Portfolio
A BKK-nak most Ön kell. Ahhoz, hogy a komoly átalakítások és átszervezések után teljes lendülettel és valóban hatékonyan pulzálhasson az ország szíve, több rendkívül átgondolt lépésre van még szükségünk. Tarlós István főpolgármester most a helyiek segítségét kéri a siker eléréséhez, amiben közel 40 autóbusz, 4 villamos- és 3 trolibuszvonalon lesz majd érdemi változás.

Az új metróvonal tavaszra tervezett elindulásával jelentősen változni fog Budapest buszhálózata, hiszen az M4-es metróvonal alternatívát jelent a most nagy forgalmú 7-es buszcsalád, a 47-es és a 49-es villamos mellett, Kelenföldtől - a nyugati agglomerációból a XI. kerületig közlekedő sűrű autóbuszvonalak végpontjától - pedig gyors, kényelmes közlekedési lehetőséget...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés