Előfizetői tartalom

Szállodahajók és jet skizés - Mi készül Budapestnél a Dunán?

Portfolio
A Főváros Tematikus Fejlesztési Programjai között az egyik legfontosabb helyen a várost néha megosztó, néha átszelő, néha pedig összekötő Duna és annak jövőbeni fejlesztési potenciálja áll. Létre is hoztak már egy úgynevezett munkacsoportot (Duna Tematikus Fejlesztési Program Döntéshozói Munkacsoport), hogy a legfontosabb kérdésekre mielőbb megadják a válaszokat, és a 2014-től 2020-ig tartó finanszírozási időszakra megfelelő akciótervekkel legyünk felvértezve. Lássuk mire számítsunk a Duna kapcsán a jövőben.

A Duna szinte mindig a városfejlesztési koncepciók középpontjában állt és áll még ma is. Ezen talán nincs is mit csodálkozni, hiszen több város, köztük Budapest ütőerét is a Duna jelenti. Emiatt is fontos kérdés, hogy hogyan fejlődik a környezete, milyen módon tud mindinkább a városszövetbe illeszkedni, és milyen hangsúlyok fogalmazódnak meg a fejlesztési koncepciók...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái