Előfizetői tartalom

Világrekorder lett a Fradi-stadion - És ez még semmi!

Portfolio
Tarlós István Budapest főpolgármestere még június 4-én járta be Kubatov Gábor FTC elnökkel a világrekord-gyorsasasággal felépített új FTC-arénát. A videó a bejárásról ugyan közel 2 hete már felkerült a főváros hivatalos oldalára, ám eddig alig több mint 600-an tekintették meg, ami minimum méltatlan ahhoz képest, hogy szinte minden pillanata, a párbeszédek, a személyes mozzanatok, és a kulisszatitkok is élményszámba mennek. Többek közt megtudhatjuk, hogy kinek a füvébe szeretett bele Kubatov Gábor, Tarlós Istvánnak miért is furcsa érzés megöregedni, és mi jutott eszébe a futurisztikus zuhanyzóban járva, valamint hogy mi lett a régi reflektorokkal, és hogy miben is világrekorder a új Fradi-stadion.

A hivatalos stadionbejárást Kubatov Gábor az FTC elnöke vezette, így ő mutatta be a főpolgármesternek például azt is, hogy hol lesznek a pénztárak, vagy a kerékpártárolók. Ennél a résznél hangzik el az egyik legizgalmasabb kommentárja Tarlósnak, ami a biciklivel közlekedők parkolási lehetőségére vonatkozik, Tarlós csak annyit jegyez meg, "Van bringatároló is? Azt a mindenit!"....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés