Előfizetői tartalom

Itt a lista! - Most minden kiderül Budapest jövőjéről

Portfolio
A Széll Kálmán tér átépítése, a 3-as metró felújítása, új járművek beszerzése, vonalhosszabbítások, felújítások - számtalan fontos projektről tudhattuk meg, hogy a BKK mikorra, mennyi pénzből és hogyan tervezi megvalósításukat. Egy csütörtökön megrendezett közlekedési konferencián Vitézy Dávid összefoglalta, hogyan fejlődött a fővárosi közlekedés az elmúlt négy évben, és ami még fontosabb: mi várható a jövőben.

Az elmúlt négy év fővárosi közlekedésfejlesztési eredményeit és a következő évek terveit mutatta be Vitézy Dávid, a BKK vezérigazgatója a hazai közlekedési szakmának a Közlekedéstudományi Egyesület idei, tizennegyedik alkalommal megrendezett "A városi közlekedés aktuális kérdései" című konferenciáján. A BKK megalakulása óta rengeteget fejlődött a fővárosi közösségi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés