Előfizetői tartalom

A következő megálló: Széll Kálmán tér

Portfolio
2013 vége fordulópont volt a magyar építőiparban, mint ahogy több szomszédos országban is, egy 2005-ben kezdődött lejtmeneten lettünk túl és 2014 elején elindult felfelé a magyar építőipar - mondta el Pintyőke Marcell, a KÉSZ Holding marketing és kommunikációs igazgatója a Portfolio-nak adott videóinterjújában, a Property Investment Forum 2014 konferencián.

Nyilvánvaló, hogy ennek a mértéke és valóságtartalma kérdéses, hiszen nagyon mélyről mindig egyszerűbb feljönni, de mindenféleképpen egyfajta növekedés indult el. Ha van befektetési kedv, ha vannak projektek, ha van jó finanszírozás, akkor az építőipar működhet. Ha ezek nincsenek meg, akkor az építőipar hiába kér segítséget, nem lesz mivel foglalkozni, nem lesz mit...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés