Előfizetői tartalom

Ezt a három ábrát ne hagyd ki, ha autózol!

Portfolio
A gyorsforgalmi utakon közlekedőknek nagy bosszúságot okozott a hirtelen átalakított útdíjfizetési rendszer, többen a tájékoztatás, illetve a vásárlási lehetőségek hiánya miatt panaszkodtak, sőt, akadt olyan önkormányzat is, ahol kiverte a biztosítékot az útdíj. Összeállításunkban két táblázaton keresztül mutatjuk be, kik és mikor járhatnak jól az újfajta sarcolással.

Mikor éri meg megyei matricát venni? Az egyértelmű mára, hogy az autópályát rendszeresen bizonyos irányban használók számára az új útdíjrendszer bevezetésével csökkent a matricavásárlás költsége. Éves szinten 8 megyei matricával megoldott utazás esetén már olcsóbb ezt a megoldást választani, mint az éves matricát megvásárolni. Az éves matrica díja 42 980 forint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés