Előfizetői tartalom

Harcolnak a vevők a legjobb lakásokért

Portfolio
A lakáspiac fellendülésével jelentősen lecsökkent az alku aránya, sőt egyre gyakrabban előfordul, hogy verseny alakul ki a potenciális vevők között, akik egymásra licitálnak a kiszemelt ingatlan megszerzése érdekében. Egy ilyen keresleti piac rég nem látott kihívást jelent az ingatlanközvetítők számára, akiknek óriási hangsúlyt kell fordítaniuk az adatbázis bővítésére. Farkas Ádámmal, a Duna House hálózathoz tartozó REIF 2000 Kft. értékesítési vezetőjével beszélgettünk, aki 16 budapesti és agglomerációs ingatlaniroda működését felügyeli.

A Duna House kiállítóként vesz részt a Portfolio május 15. és 17. között megrendezésre kerülő lakossági rendezvényén, a Lakás 2015 kiállításon és vásáron. Folyamatosan a lakáspiac fellendüléséről lehet hallani, a tavalyi évben hosszú idő után először került sor 100 ezernél több lakóingatlan-piaci tranzakcióra. A ti tapasztalaitok alapján hogyan alakult a forgalom...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés