Előfizetői tartalom

Soha nem látott fejlesztések indulhatnak Ferihegyen

Portfolio
Megalakult a "reptéri klaszter" - a XVIII. kerületi önkormányzat, a Főváros, Pest Megye Közgyűlése, a Budapest Airport, a HungaroControl Zrt., valamint a környékbeli önkormányzatok példaértékű összefogással kívánják felgyorsítani a budapesti repülőtér térségének gazdasági és infrastrukturális fejlődését, amelynek érdekében külön társulást hoznak létre.

Az "Airport-Metropolisz-Régió" címmel megrendezett mai konferencia nem csupán az első lépést jelentette a klaszter megalakulása irányában, hanem egyben a térség konkrét fejlesztési elképzeléseknek az összehangolásáról, a nehézségek elleni közös fellépésről is szólt. A konferencián szóba került a fővárosi fejlesztések között szereplő repülőtéri gyorsforgalmi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés