Előfizetői tartalom

Melyik az év legjobb budapesti épülete? Szavazz!

Portfolio
A Portfolio november 24-ei ingatlanos konferenciáján, a Property Investment Forumon immár hatodik alkalommal osztjuk ki az elmúlt egy év legsikeresebb ingatlanfejlesztésének járó díjat. 2014 novembere óta két irodaház, egy logisztikai csarnok, egy sportlétesítmény, valamint négy hotel került átadásra Budapesten és vonzáskörzetében - ezek közül választhatják ki most a Portfolio olvasói azt az 5 jelöltet, akik a jövő héten ringbe szállnak a Portfolio Property Awards "Év projektje" díjáért.

Szavazz! Melyik az elmúlt év legjobb ingatlanfejlesztése?A legjobb 5 közül a Portfolio Property Awards résztvevői választhatják ki a végső győztest november 24-én.#qp_main486603 .qp_btna:hover input {background: rgb(0, 53, 95)!important}Melyik az év legjobb budapesti épülete?12 Revay HotelAria Hotel BudapestBo33 HotelCorvin Corner irodaházPrestige Hotel BudapestProLogis Park Budapest-SzigetTüskecsarnokVáci...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái