Előfizetői tartalom

Sokkal nehezebb lesz elkölteni a 10+10 milliót, mint gondolnánk

Portfolio
A családok otthonteremtési kedvezményének 10+10 milliós támogatását legkevesebb kockázattal a háromgyerekes családok vehetik igénybe. A kereslet azonban csupán kis arányban találkozik a kínálattal, hiszen az ingyenmilliókra jogosító ingatlanok nem ott találhatóak, ahol ezek a családok élnek. Így sok esetben, befektető kedvű vállalkozók hiányában a magánépítkezés a legésszerűbb megoldás.

Közlemények tucatjai jelennek meg a CSOK-kal kapcsolatban nap mint nap, szakértők alkotnak véleményt a tavaly év végén bejelentett támogatás témájában, arról azonban kevés szó esik, hogy a kedvezmény és az elérhető ingatlanok milyen mértékben találkoznak a kereslettel. A kibővített CSOK legvonzóbb verziója az új építésű otthonokra igénybe vehető 10 milliós támogatás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés