Előfizetői tartalom

Ilyen lesz a legmodernebb magyar egyetem

Portfolio
Utolsó szakaszához ért az építkezés a CEU Nádor utcai új épületében. A kampusz bővítésének eredményeként hamarosan az ország legmodernebb egyetemi létesítménye készül el. A Vigyázó Ferenc utca - Nádor utca találkozásánál lévő beruházás keretében 7000 négyzetméternyi terület újul meg, melynek átadása 2016. szeptemberben várható.

A projekt leglátványosabb része kétségtelenül a Sheila O'Donnell és John Tuomey által tervezett Nádor utca 15. alatti új épület lesz, amely formabontó homlokzatával termet kapcsolatot a klasszikus és a modern építészet között. Ezen túl 2019-ig a kampusz további hat épületét is felújítják, összesen 35 000 négyzetméteren. Az új épület a jelenlegi legkorszerűbb technológiával...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés