Előfizetői tartalom

El lehet majd szállítani a Dunán a budapesti olimpia maradványait?

Portfolio
Az elmúlt években jelentősen nőtt a Budapestre érkező turisták száma, ráadásul nem csak relatív olcsósága miatt választják egyre többen a magyar fővárost. Folyamatosan nyílnak és épülnek az új hotelek - különösen a felsőbb szegmensben hallhatunk nagy számban új fejlesztésekről, de tulajdonos- és arculatváltásokból sincs hiány a piacon. Mi a sikeres budapesti hotelek titka? Többek között erre a kérdésre keresték a választ a Portfolio Property Investment Forum 2016 konferencia hotelpiaci szekciójának résztvevői.

Felvezető előadásában Hegedűs Attila MRICS, BDO Magyarország Hotel és Ingatlan Szolgáltató Kft. partnere és ügyvezető igazgatója a budapesti hotelpiac trendjeit ismertette. Elmondta, hogy a turizmus Európa-szerte bővül, a régió és Budapest pedig gyorsabban növekszik, mint az európai átlag. A magyar fővárosban jelenleg 19 ezer szoba érhető el összesen 193 hotelben, további...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés