Előfizetői tartalom

Hetedik lett Budapest a technológiai szektor európai listáján

Portfolio
Hetedik helyre került Budapest a CBRE listáján, ami a kontinens technológiai iparát és annak fő központjait elemzi. A 35 vizsgált város közül London az első majd Párizs, Berlin, München és Madrid következik. A riport az olyan, gyorsan fejlődő, a jövő lehetséges technológiai városait is bemutatja, mint Budapest, Bukarest és Isztambul.

Európa legjelentősebb technológiai központja London, Párizs és Berlin. A három nagy európai főváros után München, Madrid és Dublin következik, Budapest pedig a hetedik helyen áll. A vizsgált 35 nagyváros mindegyikében legalább 40 ezer alkalmazott dolgozik a technológiai cégeknél, a lista élén álló Londonban több mint 430 ezren vannak, és minden ötödik irodai munkatárs...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés