Előfizetői tartalom

Ötszáz férőhelyes P+R parkolót adtak át Budapesten

MTI
Átadták a negyedik, utolsó P+R parkolót a 4-es metró kelenföldi végállomásánál, az új parkolót kedd délután egy órától lehet ingyenesen igénybe venni. Az új 500 férőhellyel már mintegy 1500 új parkolóhely áll az autósok rendelkezésére. Az utolsó P+R parkoló a MÁV használaton kívüli vágányainak helyén 11 hónap alatt készült el.

Mivel a 4-es metróberuházás egyik oka a belváros autós forgalmának csillapítása volt, ehhez szükség volt P+R parkolók építésére is, ahol le lehet rakni az autót és tömegközlekedéssel lehet folytatni az utat. Jelenleg Budapesten mintegy 5000 férőhellyel működnek P+R parkolók, a tervek szerint ez a szám közel a kétszeresére nő majd a ciklus végére. Az új P+R parkolót...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés