Előfizetői tartalom

Tízmilliárdból újul meg a budapesti luxusszálloda

Portfolio
Befejeződött a Hilton Budapest harmadik ütemének felújítása. A felújítás során a mostani szakaszban 93 hotelszobát és egy báltermet modernizáltak, valamint helyet kapott egy több egységből álló konferencia-központ is. A 322 szobás komplexum teljes felújítása várhatóan 2018 áprilisában fejeződik be és teljes költsége eléri majd a 10 milliárd forintot.

A 2015-ben kezdődött projekt során eddig 229 szobát újított fel a szálloda, aminek keretében a külső mellett funkcionális átalakulások is történtek. A falak elmozdításával növelték a fürdőszobák területét, külön kádat és zuhanyzót alakítva ki bennük. A most lezárult szakaszban a szálloda déli szárnyában található 93 szoba készült el, melyek mindegyike új dizájnt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés