Előfizetői tartalom

Nézd meg, hol adják át 2018 legnagyobb lakásfejlesztését

Portfolio
Az idei évben a tavaly vagy tavalyelőtt elkezdett lakásfejlesztések tömegével készülhetnek el, ami több ezer új lakás megjelenését jelenti majd a budapesti piacon. A tervezett darabszámhoz képest azonban szinte biztos, hogy idén is lesznek csúszások és a 2018. IV. negyedévre tervezett lakások egy részébe 2019-ben tudnak csak beköltözni a leendő lakók.

A Budapesti Lakáspiaci Riport adatai szerint a legtöbb új lakás továbbra is a XIII. kerületben épül, ahol a legtöbb projekt is megtalálható. A fejlesztők által szintén kedvelt XI. kerület áll a második helyen, de a VIII. és a IX. kerületben is sok lakás készülhet el idén. Aki Észak-Budán gondolkodik új lakás vásárlásában, annak a III. kerület nyújthatja a legnagyobb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés