Előfizetői tartalom

Szerbek nézegetik a magyar lakáspiacot

Portfolio
Az elmúlt hat hónapban az Otthon Centrumnál érdeklődő ügyfelek a legnagyobb arányban (51 százalék) társasházi lakást kerestek, ezt követte a családi ház-vásárlási szándék (40 százalék). Házrészt, iker és sorházi lakást csupán 9 százalék keresett. A tavaly szeptemberi felméréshez képest a családi házak iránti érdeklődés 6 százalékkal csökkent, míg a társasházi lakások iránt ugyanennyivel nőtt. A vásárlók legnagyobb része magyar, de egyes körzetekben a külföldiek is aktívak a piacon. A külföldiek közül főként szerb és orosz vásárlók vannak jelen, Nyugat-Európából pedig a német vásárlók a legaktívabbak.

Kíváncsi vagy, mit hoz a jövő a lakáspiacon? Érdekel, meddig emelkedhetnek még az árak? Jelentkezz a Portfolio Lakás Konferencia 2018-ra és hallgasd meg, mit mondanak a piac legnagyobb szakértői! Portfolio Lakás Konferencia 2018 INFÓJELENTKEZÉS A családi házat keresők közel 1 százaléka...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái