Előfizetői tartalom

Van, hogy egyetlen épület is hatalmas lehetőség a piac szereplői számára

Portfolio
A múlt héten hivatalosan is átadták az Ericsson új magyarországi székházát a Duna-parton, amivel egy újabb sikeres nagyvállalati referenciával bővült a JLL bérlőképviseleti- és projekt menedzsment szolgáltatása. A Wing fejlesztésében megépült, 24 ezer négyzetméteres, LEED Gold minősítésű Ericsson Ház a bérlő Ericsson és a bérlőképviselő JLL, 4 éves munkájával együtt vált egyedi bérlői igényekre szabott BTS épületté.

A JLL bérlőképviseleti szolgáltatása szorosan együtt dolgozik a vállalat projekt menedzsment részlegével. Az Ericsson székház projekt menedzsment és fit-out munkálatait is a JLL végezte. A beruházás egy több éves folyamat eredménye, 20 000 négyzetméter irodaterület 1700 munkaállomásának az előkészítése volt a feladat. A bérlő high-tech épületét felkészítették...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés