Előfizetői tartalom

Jön a visszaesés az ingatlanpiacon, de közben ömlenek a forintmilliárdok

Szinte már hihetetlen, ami a hazai ingatlanalapok körül történik. Csak júniusban több mint 40 milliárd forint áramlott ebbe a befektetési termékbe. Úgy tűnik, hogy legyen szó a bárki által vásárolható nyilvános befektetési jegyekről, vagy csak a bizonyos összeg felett elérhető zárt alapokról, a piaci szereplők még mindig jó befektetésnek tartják az ingatlant. De vajon mennyire ismerjük ezeket a portfóliókat? Tudjuk, hogyan döntenek az alapkezelők a kisbefektetők pénzéről, vagy milyen típusú ingatlanokat vásárolnak? És talán az egyik legfontosabb kérdés a befektetéseknél, hogy milyen hozammal működik most a piac? Ezekről a kérdésekről is beszélgettünk Czifra Balázzsal, a Diófa Alapkezelő Zrt. ingatlanbefektetési igazgatójával.

A Diófa Alapkezelő is kiemelt szereplője lesz a november 22-én megrendezésre kerülő Property Investment Forum konferencián, Magyarország legjelentősebb ingatlanszakmai eseményén! Új helyszínen, kiállításokkal, a legfontosabb döntéshozókkal, egyedülálló networking lehetőségekkel. Most extra early bird áron! Property Investment Forum 2018 ...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái