Előfizetői tartalom

Ebben különbözik a legolcsóbb és a legdrágább budapesti új lakás

Portfolio
Bőven több mint félmilliárd forint a különbség a legdrágább és a legolcsóbb budapesti új lakás ára között a Budapesti Lakáspiaci Riport legfrissebb adatbázisa alapján. Ha a fajlagos számokat nézzük, a legdrágább lakás egy négyzetméterének az árából, 5 extra négyzetmétert is vásárolhatnánk a lista legolcsóbb lakásában.

A Budapesti Lakáspiaci Riportban több mint 21 ezer a legalább négylakásos társasházban épülő lakóingatlanok száma, ezek negyedénél az árakat is feltüntették a fejlesztők. A legfrissebb adatok alapján összesen 40 olyan szabad ingatlant lehet találni, aminek az ára kevesebb, mint 20 millió forint, sőt azóta ez a szám vélhetően tovább csökkent, ahogy a még eladatlan ingatlanok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés