Előfizetői tartalom

Elkészült a Wizz Air oktatóközpontja

Portfolio
A WING fejlesztésében megépült a Wizz Air képzési központja. A beruházás egy hosszú távú bérleti konstrukció keretében valósult meg a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér szomszédságában, a fejlesztés által Magyarország és egyben a régió legkorszerűbb repülési oktatóközpontja jött létre. A 3800 négyzetméteres épületben helyet kapott három pilótafülke-szimulátor, egy ultramodern kabin vészhelyzeti eljárás oktatási eszköz, valamint egy tűzoltási kiképző központ.

Idén novembertől áll a képzési központ a Wizz Air rendelkezésére, a WING Zrt. beruházásaként fejlesztett oktatóközpont közvetlenül a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér szomszédságában épült fel. A 3800 négyzetméteres egyedi igények szerint kialakított épület alapterületének harmadát foglalja el a gyakorlati oktató tér, három repülőgép-szimulátorral...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés