Előfizetői tartalom

Tíz dolog, ami feje tetejére állítja az ingatlanpiacot

Portfolio
Új szereplők megjelenése, a technológia fejlődése, az energiahatékonyság és a környezeti szempontok figyelembe vétele is jelentős változást eredményezhet a következő időszak ingatlanpiacán. Az alábbiakban az Unissu gyűjtése alapján 10 olyan trendet mutatunk be, amelyek akár már egy éven belül is fontos változásokat okozhatnak ezen a téren.

1. Technológiai cégek piaci részesedésének növekedéseA globális tech cégek, mint a Google, Apple, Amazon, és Facebook újradefiniálják a vásárlást, mobilitást, szabadidő eltöltését és az élet számos területét. A Goole például Torontóban hozza létre a világ első adatalapú területegységét, ahol egy vegyes lakó- és kereskedelmi közösséget alakíthat ki. Szintén...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés