Előfizetői tartalom

Hónapok, vagy évek? - Ennyi időbe telik felépíteni egy családi házat

Portfolio
Szerencsés az a leendő háztulajdonos, aki úgy tudja felépíttetni a házát, hogy a szükséges anyagi forrása is megvan, illetve az általa megbízott kivitelezőnek, vagy szakmunkásoknak is van szabad kapacitása (ha egyáltalán vannak), hogy folyamatosan haladhasson az építkezés. Ha már nem magáncélú építkezésről, hanem egy többlakásos társasház építéséről van szó, sokkal gyorsabban, akár hónapokkal korábban is elkészülhet egy teljes épület, még úgyis ha 4 emeletet kell felhúznia a kivitelezőnek. Megnéztük, hogy hány nap kell a különböző lakások felépítéséhez.

Tavalyelőtt mintegy 7000 családi ház épült és ugyan még a 2018-as hivatalos statisztikák nem készültek el a teljes tavalyi évre, 9 hónap alatt már mintegy 4700 magáncélú házépítés történt, ami alapján a korábbinál is erősebb év lehetett a 2018-as. Akinek szerencséje van a szakmunkásokkal, és az esetleges előre nem várt extra költségekre is fel van készülve, hamar...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái