Előfizetői tartalom

Jó hír az észak-budai vásárlóknak

MTI
A tervek szerint áprilisban megnyílik a békásmegyeri piac új csarnoképülete és az ahhoz tartozó mélygarázs - mondták el Óbuda-Békásmegyer vezetői kedden Budapesten, egy háttérbeszélgetésen. A III. kerület polgármestere a városrész legnagyobb problémájaként a közlekedési "anomáliákat", köztük a HÉV-vonal okozta közúti közlekedési nehézségeket jelölte meg, és felvetette, hogy a szentendrei HÉV-et le kellene süllyeszteni a föld alá.

Bús Balázs azt mondta, komoly kormányzati támogatásoknak köszönhetően a Békásmegyeri Piac és Közösségi Tér kivitelezésének első üteme az idén, a második üteme a jövő évben valósul meg. Puskás Péter fejlesztésekért felelős alpolgármester azt közölte: a kormány 6,3 milliárd forint támogatást biztosított a 2017 nyarán elindított projekthez, amelynek során...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés