Előfizetői tartalom

Ilyen munkahely is van: titkos helyiség, alvószoba és csúszda (képek)

Portfolio
Szerencsések lehetnek azok az irodisták, akiknek nem kell napi szinten tárgyalót keresgélni megbeszélésekhez, nem kell hadakozni a kollégákkal a hőfok beállításán és még számtalan külön helyiség is van, ahová elvonulhatnak dolgozni, relaxálni, vagy akár aludni. Egy ilyen irodaházban jártunk, a HB Reavis által szervezett irodaház-bemutatón Pozsonyban. Az Új Nivy negyedben mintegy 35 ezer fő számára építenek irodaházakat, néhány közülük már el is készült, ezekben a legkülönfélébb szolgáltatások várják a dolgozókat.

A pozsonyi Új Nivy negyedben körülbelül 35 ezer munkavállaló fog dolgozni, ahogy az egész negyed elkészül, a legmagasabb épület egy 125 méter magas toronyház lesz, vagyis nagyobb mint a Budapesten épülő Mol Campus. A már kész irodaházak egyikébe engedett betekintést a fejlesztő HB Reavis, akinek mintegy 400 dolgozója használja a Twin City elnevezésű épületkomplexum egy részét....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés