Előfizetői tartalom

Benéztünk az első magyarországi hibrid hotelbe (képek)

Kívülről semmi nem utal arra, hogy a pesti Fővám térhez közel, a Központi Vásárcsarnok mögött üzleti forradalom zajlik egy épületben: a pár napja próbaüzemben működő, 184 szobás Meininger hotelben olyat vegyítettek egy tető alá, ami nemhogy nem tipikus, de kihívó is. Hét emeleten egyszerre van itt hostel, modern szálloda, co-working iroda, közösségi konyha és rendezvény helyszín. Szerencsére - elsőként - benézhettünk, a hivatalos nyitás előtt három héttel.

Ott jártunk idején két hátizsákos vendég érdeklődött a fiatal nemzetközi recepciós csapattól, hogy mit tudnak a szobák és lehet-e telefont meg laptopot tölteni a földszinti étteremben (lehet). Megnéztük és láthattuk, hogy a szobák egyszerűek, nem túl nagyok, de jól felszereltek.A belső kialakításkor nem a barkácsáruházakból válogattak, felsőközép kategóriásak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés