Előfizetői tartalom

Érdemes még beszállni a lakáspiacba? - Az attól függ

Portfolio
Ma és holnap is folytatódik a a Lakás 2019 Kiállítás, ahol az érdeklődőket nemcsak a kiállítók, de szakmai beszélgetések és előadások is várják. A tegnap délutáni Lakás Klub Extra esemény második részében a szakértők leginkább azzal foglalkoztak, hogy megéri-e még beszállni a lakáspiacba, milyen kilátásaik vannak a befektetőknek és mit tapasztalnak azok, akik már jó ideje ezzel foglalkoznak.

Ma is folytatódik a nyolcadik alkalommal megrendezésre kerülő Lakás 2019 Kiállítás. A Millenáris 'B' épületében lévő ingyenes rendezvény pénteken 12-19 óra között, szombaton és vasárnap 10-18 óra között várja a látogatókat.A pénteki szakmai Klub eseményen leginkább a jövőbeli várakozásaikat osztották meg a szakértők a résztvevőkkel, míg a mai Portfolio Lakás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés