hotel recepció
Ingatlan

Több száz szobás hotelek bukkanhatnak fel hamarosan Budapeten

Portfolio
A már megvalósult és folyamatban lévő fejlesztésekre alapozva elindítja szállodai üzletágát a WING Zrt. A hotelfejlesztésekre specializálódott üzletág célja, hogy a kedvező piaci környezetre alapozva reagáljon a hazai turizmus növekvő igényeire - derül ki a cég közleményéből.

A cég az irodapiaci jelenlét mellett az ipari, kiskereskedelmi és lakóingatlanok területén is fejleszt, a szállodák tekintetében pedig a nevéhez fűződik az ibis Styles Budapest Airport Hotel, valamint a B&B Hotels első építés alatt álló magyarországi egysége.

Portfolio Ingatlan Újlakás-kereső
Kassák Residence

Kassák Residence

1134 Budapest, Klapka utca 4-10.
232 db lakás
30 – 130 m2 alapterület
35 – 110 M Ft
Átadás:
2019 Q4

Ajánlatot kérek

A szállodaportfólió bővítésének részeként már az engedélyeztetési fázisban van egy, a MÜPA szomszédságában tervezett 179 szobás, dunai panorámás szálloda, valamint egy, a Liszt Ferenc repülőtérről csupán néhány perces távolságra elhelyezkedő 187 szobás hotel, és előkészítés alatt áll egy másik 300 szobaegységet meghaladó hotelépület is."A WING működésének húsz éve alatt széleskörű tapasztalatot szerzett az ingatlanfejlesztés minden területén. Meglévő szakértelmünkre alapozva indítottuk el a szállodai üzletágat, mivel a szegmens dinamikus fejlődésében jelentős potenciált látunk. Célunk, hogy az ingatlanfejlesztés minden területén tovább erősítsük pozícióinkat, és szorosabbra fűzzük együttműködésünket a legnagyobb nemzetközi szállodapiaci szereplőkkel" - mondja Noah Steinberg, a WING elnök-vezérigazgatója.

Steinberg Noah

WING, RICS, elnök-vezérigazgató, elnök

Noah Steinberg a WING Zrt. elnök-vezérigazgatója. A WING az egyik legnagyobb magyar magántulajdonban lévő ingatlanvállalkozás, a piacvezető irodafejlesztő. Noah Steinberg amerikai állampolgár, aki 199... Tovább
property2019
Nincs megállás, de meddig nőhet még a szállodapiac? Kevesebb, de minőségibb látogató felé kéne terelni a piacot? Hol tartunk? Mik a kilátások, miközben ezrével épülnek az új szobák? Többek között ezekről a kérdésekről is szó lesz, a november 21-én megrendezésre kerülő Property Investment Forumon.
BET
öngondi
elektromosauto0922
spurs190920egy
Népszerű
Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Tőzsdetanfolyam
Légy tudatos a pénzügyeidben, vedd a saját kezedbe az irányítást.
Egészségügy másképpen
Amerikai, nyugat-európai kórházi ellátás, havi 7875 Ft-tól.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu

Pénzügyi modellező

Pénzügyi modellező

Szerkesztő-újságíró

Szerkesztő-újságíró
2019. szeptember 25.
Követeléskezelési trendek 2019
2019. október 1.
Öngondoskodás 2019
2019. október 16.
Budapest Economic Forum 2019
2019. október 17.
Portfolio-MAGE Ipar 4.0 konferencia 2019
shutterstock_511583062_esztétika és funkció_1500x848