Előfizetői tartalom

Magyarországra is elért az új hóbort: szuper munkahely, ha csak fél napot vagy pár órát dolgoznál

Portfolio
A kisebb cégeknek, startupoknak, vagy egyéni vállalkozóknak is már pofonegyszerű megfelelő mini irodát találniuk, köszönhetően az itthon is egyre népszerűbb közösségi irodatereknek. Nem árt, ha a bérlői szervezetek rugalmasan tudnak reagálni mindenféle piaci igényre, akár arrra is, ha csak pár napra, vagy órára van szükség egy munkaállomásra egy irodaházban. Megnéztük, hogy mennyire elterjedtek a flexibilis irodák itthon.

A coworking és a szolgáltatott irodák területén elindult trend az elmúlt években ért el Magyarországra, vélhetően nagy közbenjárása volt ebben az új szemléletű startupoknak, a nemzetközi cégeknek, ezeknek a külföldön tartózkodó munkatársaiknak, akik már máshol megtapasztalták az ebből fakadó előnyöket és a magyarországi tevékenységüknél is igényelték ezt a lehetőséget....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés