Előfizetői tartalom

Melyiket választanád? - Ugyanannyiért egy garzon, vagy egy négyszobás új lakás?

Portfolio
Azzal talán mindenki egyetért, hogy egy új lakás vásárlásánál a legfontosabb szempontok közé tartozik az ingatlan ára, az elhelyezkedése és az alapterülete. Az pedig, hogy ezek milyen kombinációja a legmegfelelőbb a vásárlónak, az már a lehetőségektől és a szubjektív értékeléstől függ. Megnéztük, hogy ugyanakkora összegből, milyen új lakást lehet kapni a belvárosban, a külső kerületekben és az agglomerációban. A különbségek magukért beszélnek, aki hajlandó a városhatáron kívül költözni, annak több mint kétszer akkora is lehet az új lakása.

Korábban már egy cikkben bemutattuk, hogy 40 millió forintból a főváros egyes részein milyen alapterületű és elrendezésű új lakásokat lehet kapni, a még szabad lakóingatlant kínáló projektekben.  Az egyértelmű, hogy már pár hónappal korábban sem lehetett az I., II., V., VI. és XII. kerületekben 40 millió forint alatt vásárolni, azóta pedig a projektek előrehaladásával...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés