Előfizetői tartalom

Minden egy helyen, amit a létesítménykezelésről tudni kell

Portfolio
Harmadszor állítja össze Létesítménygazdálkodási Mérőszámok című benchmarking kiadványát a LEO. Az összegyűjtött adatok minden alkalommal megduplázódnak. Idén 824 épület, több mint 7 millió négyzetméter alapterület, a budapesti irodaházak több mint fele és számos ipari, kereskedelmi és egyéb ingatlan vesz részt a kutatásban.

A mostani kiadványban több újdonság is van, az iparági szakértők vállalkoztak az egyes fejezetek szakmai lektorálására és bevezetők megírására. Ilyen például a virtuális kerekasztal, melyben a tagvállalatok vezetői válaszolnak három kérdésre. Décsi Gábor, a munkacsoport vezetője az alábbi válaszokat adta. Décsi GáborDome Facility Services Group ügyvezető igazgató...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés