Előfizetői tartalom

Tíz dolog, amire nagyon figyelj új lakás vásárlásakor!

Portfolio
A lakásvásárlás az emberek életének egyik legfontosabb döntése, hiszen sokévnyi jövedelmet elköltve szeretnék megtalálni azt a helyet, ahol a mindennapjaik legnagyobb részét töltik. Az esetleges kellemetlenségek elkerülése miatt így nagyon fontos az alapos tájékozódás, ami új lakások esetén különösen igaz, mivel itt gyakran még csak terveken létező lakást vásárol a tulajdonos. Az alábbiakban azokat a szempontokat gyűjtöttük össze, amelyekre érdemes lehet odafigyelni annak érdekében, hogy a beköltözést követően ne érjenek váratlan meglepetések.

A cikk megjelenését a Biggeorge Property Zrt. támogatta. 1. Bizalom és megbízható referencia A lakásvásárlás alapja a bizalom, azonban időről-időre felbukkannak olyan történetek, amikben az eladó, vagy új építésű lakás esetén a fejlesztő inkorrekt módon jár el a vásárlóval szemben. Új lakásnál bizalomra adhat okot, ha olyan fejlesztőtől tervezünk lakást venni...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái