Előfizetői tartalom

Őrület, mi zajlik az egyik pesti kerületben - Új kínai negyed épül a szemünk láttára

Nagyobb sebességre kapcsol a Chinatown Budapest beruházója. Több száz lakást, újabb üzleteket és éttermeket akar létrehozni Kőbányán. Idővel akár a fizikailag szomszédos, lerobbant Mázsa tér is a birtokába kerülhet, ha az önkormányzat nem tudja vagy nem akarja végrehajtani az önmaga által beígért uszoda és sportcsarnok építési programot.

Pár napja hatalmas molinón hirdeti legújabb nagyberuházását a Kőbányán már évek óta építkező Monori Center/Chinatown Budapest fejlesztője. Nem kevesebb, mint 360 lakást szeretne építeni, 4200 négyzetméternyi új üzletet és 2500 négyzetméternyi vendéglátó egységet átadni. Ennek az az ipari épületnek a helyén is lakások lesznek. fotó: Mester Nándor Kőbányának...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés