Előfizetői tartalom

A válság utáni első év: nevetséges méretű tranzakciók és romokban heverő lakáspiac

Portfolio
Banki finanszírozási hiány, 15-30 százalékos bérleti díj csökkenés, drasztikus növekedés a tranzakciós hozamokban, és nihil a fejlesztési piacon. Ez jellemezte a 2009-es magyar ingatlanpiacot. Folytatjuk cikksorozatunkat, amiben megnézzük, hogy mi minden történt a válság utáni első évben a hazai és a nemzetközi "vizeken", illetve, hogy miről szólt 2009-ben a Property Investment Forum konferencia.

Miről szólt 2009-ben a konferencia? Bőven volt mit megbeszélnie az 5. Property Investment Forum konferencián a szakértőknek, a válság hatására ugyanis igencsak megváltozott a külföldi mellett, a hazai ingatlanpiac is. A bankok befagyasztották a hiteleket, melyek hatására  nagy gondba kerültek a lakásfejlesztők, miközben az irodapiacon olyan nagy számban készültek el projektek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés