Előfizetői tartalom

Emiatt vannak sokan befeszülve a magyar munkahelyeken

Portfolio
A mai munkaerőpiacon számos generáció működik együtt, amelyek közül a sokat emlegetett Z- és Y-generáció tagjai a legfiatalabbak. Az egyes korosztályoknak mindig is különbözött a látásmódjuk, de úgy tűnik, hogy a digitalizáció mindezt tetézi. Lehetséges így egyáltalán hatékonyan együttműködni? Erről beszél Steigervald Krisztián generációkutató a november 20-ai Big Office Day Konferencián.

Az, hogy egy munkahelyen vannak különböző generációk, nem újdonság. Ahogy az sem, hogy az egyes korosztályok tagjai között vannak ellentétek. Ami viszont újdonság, hogy az infokommunikációs társadalomban felgyorsult folyamatok miatt tovább nőtt a generációk közötti szakadék. A legtöbb konzervatívan működő cég, de még a kvázi modern is kínlódik a digitális szervezet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés