Előfizetői tartalom

Gombamód nőnek ki a földből a felhőkarcolók a közeli fővárosban: a magyarok is benne vannak (képek)

Egyre aktívabbak a magyar fejlesztők a lengyel ingatlanpiacon. Nemrég a WING vásárolt többségi tulajdonrészt az Echo Investment ingatlanfejlesztő cégben, majd a Futureal zárta le egy varsói irodaház akvizícióját. Az érdeklődés nem véletlen, ugyanis a likviditás és az irodapiaci hozamok összefüggésében Varsó az egyik legvonzóbb európai főváros, ahol a fejlesztők egymás mellett húzzák fel magasabbnál magasabb toronyházaikat. A napokban a Poland Today meghívására az egyik épülő toronyház tetejéről nézhettük meg a lengyel főváros legnagyobb fejlesztéseit, amiről az azt követő CEE Summit 2019 konferencián részletesebben is beszéltek a szakértők.

A Wing csoport október 16-án adásvételi szerződést írt alá a vezető lengyel ingatlanfejlesztő, a varsói tőzsdén jegyzett Echo Investment SA többségi tulajdonrészének megvásárlására. A Wing az Echo hosszú távú növekedési programját támogatva, stratégiai befektetőként száll be a vállalatba. A tranzakció, amely által a magyar Wing régiós szintű ingatlanvállalkozássá...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái