Előfizetői tartalom

Nemek harca - Mit akarnak a nők, és mit a férfiak az irodában?

Portfolio
Ahogy az életben számos dologról másként gondolkoznak a nők és a férfiak, úgy a mindennapi munkavégzés során is bőven vannak különbségek. Egy cég, látva a jelenlegi munkaerőhiányos környezetet, egyáltalán nem mindegy, hogy milyen felszereléseket, eszközöket, és kényelmi extrákat biztosít a munkavállalói számára. Egy állítható magasságú asztal, egy mozgásérzékelős világítás, vagy éppen a tárgyalók kihasználtságát figyelő rendszer a legfontosabb? Hogy pontosan melyikre, és milyen arányban van igény, az jócskán eltérhet egy női és egy férfi dolgozó esetében. Az Offiseven és a Portfolio közös felméréséből kiderül, hogy mit akarnak a nők, és mit a férfiak az irodában.

A munkakörnyezet meghatározó a cégek mindennapjaiban, a munkavállalók számára a különböző eszközök, felszereltség, technikai megoldások a munkavégzésre, az irodában töltött hangulatra és hosszabb távon a cégnél töltött időre is hatással lehet.  Egyre több cikk jelenik meg arról, hogy okos irodaházak épülnek, újabbnál újabb technológiai megoldások jelennek meg...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái