FONTOS Legalább 80 éve nem látott zuhanás jön a tőzsdéken, ez a 2008-as válságnál is sokkal rosszabb lesz
 
Előfizetői tartalom

Rablónak tartotta az eladót a 300 milliós árral: most másfél milliárdot ér a pesti telek

Ditróy Gergely
Bármilyen fejlesztésről is legyen szó, a három legnagyobb probléma között – az építőipari költségek növekedése és a munkaerőhiány mellett – a budapesti építési telkek hiánya is mindig felbukkan. A szigorúan vett belvárosra és Bel-Budára vonatkoztatva talán tényleg nem túl erős kijelentés, hogy elfogytak a fejleszthető területek, Budapest több részén ugyanakkor egyáltalán nem ennyire vészes a helyzet. Csupán jó helyen kell keresni, no meg egy kiváló üzleti tervvel is rendelkezni kell, ami a telekköltségben nagy teret enged a fejlesztőnek. Vincze Edittel az OC Investment Solutions ügyvezetőjével és Nagy Tiborral, üzletfejlesztési igazgatóval, nyíltan beszélgettünk nemcsak a telekvásárlási kérdésekről, hanem arról is, hogy kik és milyen hozamok mellett vásárolnak most Budapesten, illetve milyen árakra számíthatunk a következő fél-egy évben a lakáspiacon.

Milyen tevékenységekért felel most az OC Investment Solutions? 20 éve működünk az Otthon Centrum Csoport tagjaként, teljes körű projekt tanácsadás és projekt értékesítés az egyik fő tevékenységünk, vagyis a megfelelő fejlesztési telek kiválasztásától egészen az elkészült lakóprojektek birtokba adásáig nyújtunk akár teljes körű szolgáltatást. A telekválasztási...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái