Előfizetői tartalom

Eladták a KöKi Terminált! – Erre készül az új tulajdonos

Elsőre meglepőnek tűnő, de a számok alapján megalapozott tranzakciót bonyolított le az egyik legdinamikusabban növekedő, hazai kötődésű ingatlanalap-kezelő, az Adventum International. Az elmúlt hetekben a lengyel vásárlásaival a szakmai hírekbe kerülő cég nem kisebb ingatlant (66 ezer m2 bérbeadható terület) vásárolt meg a Quartum alapjába, mint a Leisztinger Tamás nevéhez kötődő KöKi Terminál. Konkrét részleteket nem árultak el a felek, de annyit azért kiderítettünk, hogy a tranzakció összege meghaladta a 100 millió eurót, miközben az alap minimális hozamelvárása 8% felett van. Az alapkezelő terveiről és a KöKi jövőjéről Bárány Kristóffal és Marton Andrással, az Adventum International menedzsmentjének tagjaival beszélgettünk.

Property Investment Forum 2019 Bárány Kristóf is panelrésztvevője lesz a november 21-i Portfolio Property Investment Forum konferenciánknak, ahol az „Alternatív...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái