Előfizetői tartalom

Képeken mutatjuk, hogyan zajlott az első Big Office Day

Portfolio
Idén debütált a Big Office Day, a Groupama Aréna 3 szintjére tervezett irodai kiállítás, amelyet különböző szakmai programok egészítettek ki. A Big Office Day Konferencián kiemelt figyelmet kaptak a HR-kihívások, valamint a munkavégzés digitális támogatása, az Office Stage klub részen többek között az agilis módszertan és a home office témákat boncolgattuk, míg a sikeres IT-fejlesztési beruházások gyakorlatába a Big Office Consumption Based IT szeminárium nyújtott betekintést. Akik pedig kíváncsiak voltak, hogy milyen egy most épülő új iroda, az Aréna Business Campus irodaház bejárására is jelentkezhettek. Lássuk képeken, miként zajlott az első Big Office Day 2019. november 20-án.

Kapcsolódó cikkünk 2019. 11. 20. Pszichológiai szemmel néztük meg, milyen a jó iroda 2019. 11. 20. Megfiatalodni vagy megújulni? - A munkaerőhiányt hagyományos módszerekkel nem lehet megoldani 2019. 11. 20. Óriási változásokra van szükség a munkahelyeken, a babzsák és a csocsóasztal már nem elég 2019. 11. 20. Visszajelzés nélkül láthatatlannak érzik magukat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés