Hotellé alakul át a Párisi udvar
Ingatlan

Szijjártó Péter átvágta a szalagot a Párisi Udvarban

A szokásoktól eltérően viszonylag rövid ceremóniával nyitották meg hivatalosan is a Ferenciek terén felújított Párisi Udvart, benne az új ötcsillagos szállodával és passzázzsal.

Mintegy öt és fél perces beszédben ecsetelte az utóbbi évek kiváló magyar turisztikai eredményeit Szijjártó Péter külügyi és külgazdasági miniszter pénteken, a Párisi Udvar hivatalos megnyitóján, ahol a végén 10 centiméter széles sárga szalagot vágott át az arab tulajdonosokkal együtt. Előzőleg az üzletemberek videoüzenetet intéztek a vendégekhez.

A kuriózumnak számító budapesti épületet eredeti formájában állították helyre az építtető Mellow Mood hálózat tulajdonosainak vezetésével. A felújítás csaknem négy és fél évet vett igénybe, a tervező az Archikon építészstúdió, a kivitelező a Market Építő Zrt. volt.

Párisi Udvar lobbija - MN képe
A Párisi Udvar lobbija. fotó: Mester Nándor

A Portfolio által szervezett Property Investment Forum 2019 című minapi konferencián is megemlített hotelpiaci fellendülés egyik ékes bizonyítéka ez az újból birtokba vehető létesítmény. A szálloda a Hyatt cégcsoport Unbound márkájaként működik majd.

Építőipar 2020
Az építőipar legfrissebb trendjei, újdonságai, a súlyos problémák néhány megoldása is terítékre kerül az év legfontosabb építőipari eseményén. Egy teljes nap alatt felvonulnak a legnagyobb cégek és szekciókban lehet megtárgyalni a témákat. Ne hagyja ki, már most jelentkezzen!

Érdekessége a dolognak, hogy az új szálloda a januárban bezárt Buddha-Bar Hotel közvetlen szomszédságában helyezkedik el. Ugyancsak pár lépésre a most megnyílt Párisi Udvartól, a Buddha-Barral szemben már javában zajlik egy török beruházó által jegyzett másik top hotel kialakítása. A Marriott International Magyarország korábban együttműködési megállapodást írt alá a török Özyer Grouppal, a török vállalat luxusszállodává alakítja a Matild-palotaként is ismert ingatlant, az üzemeltető lesz az amerikai cégóriás.

Címlapkép forrása: Mellow Mood

újszülött kisbaba kóráhz
hologram vezető asszisztens
orban viktor uj kozep-europa
Népszerű
Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. április 7.
Portfolio-MAGE Járműipar 2020
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-al elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A legjobb karácsonyi ajándék
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
dpd csarnokepulet market epito