Előfizetői tartalom

Nem egy ciklus van, hanem ezer kisebb

Idén lett 20 éves a WING Zrt.: a cég folytatva az elmúlt évek aktív fejlesztési és befektetési stratégiáját, a közelmúltban elindította a Liberty irodaház építését, megvásárolta a Siemens Gizella úti telephelyét, az Infopark három irodaházát, illetve a Telekom régi, Szerémi úti épületét. Letették az evosoft-székház alapkövét, elindították a harmadik lakópark-fejlesztésüket, és egyszerre három projekttel beszálltak a budapesti szállodapiacra. Mindezen felül saját facility management céget tulajdonolnak és beléptek a lengyel ingatlanpiacra is. Ezekről és az aktuális ingatlanpiaci eseményekről kérdeztük Noah M. Steinberget, a WING Zrt. elnök-vezérigazgatóját.

Rengeteg ingatlanfejlesztést, tranzakciót tudhat maga mögött az idén 20. évfordulóját ünneplő WING. Mi történt a cég életében az elmúlt két évtizedben? Létrehoztunk egy professzionálisan működő vállalatot és csapatot, amelynek a teljesítményét jól mutatják az elmúlt 20 év tranzakciói és ingatlanfejlesztései, amelyekre igazán büszkék lehetünk. Ilyen a tavaly átadott...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái