Előfizetői tartalom

Ambiciózus vállalással tüntessünk el 45 millió autót egy teljes évre az utakról!

Portfolio
Világszerte az épületekből összesen 209 millió tonnányi kibocsátott szén-dioxid származik, ha ezt a mennyiséget sikerülne megszüntetni, az lényegében egyenértékű lenne azzal, mintha közel 45 millió autót egy teljes évre eltűntetnénk az utakról. Az egyik legfőbb szervezet, amely az épületek által kibocsátott károsanyagok csökkentéséért jött létre, céljául tűzte ki, hogy 2030-ra minden új épület nettó nulla karbonkibocsátással működjön, 2050-re pedig az épületek 100%-a legyen nettó nulla karbonkibocsátású - szerepel a HuGBC felhívásában.

A november 21-én megrendezett Portfolio Property Investment Forum is kiemelt helyett biztosított az épített környezeti fenntarthatóság témájának. A keynote előadó, Peter Sweatman, a brit Climate Strategy & Partners vezérigazgatója és előadója volt, aki több mint 200 ingatlanpiaci döntéshozó előtt beszélt az épített környezet és a döntéshozók kulcsszerepéről a klímaváltozás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés