Ingatlan

Új igazgató kerül az ingatlanfejlesztő cég élére

Portfolio
2020. január elsejétől, Robert Kubinsky lesz a HB Reavis új magyarországi ügyvezető igazgatója. Jan Hübner jelenlegi ügyvezető a megbízása végével, három év után távozik a pozíciójából, fokozatosan adja át feladatkörét utódjának, és továbbra is aktívan részt vesz az Agora Tower és Hub sikeres átadásában, egészen 2020 közepéig. Az új ügyvezető HB Reavisnál szerzett széleskörű szakmai tapasztalatával irányítja majd a közel 70 fős budapesti csapatot, hogy az Agora Budapest második üteme is sikeresen elinduljon.

Az új ügyvezető, Robert Kubinsky nyolc évvel ezelőtt csatlakozott a HB Reavis csapatához, mint Operatív Pénzügyi Igazgató, hatáskörébe tartozott az üzleti tervezés és kontrolling, a cash flow menedzsment, számvitel és az IFRS szabványok alkalmazása. Két évvel ezelőtt a HR divízió csoportvezetőjének kérték fel: irányítása alatt jött létre a vállalat új HR stratégiája, melynek eredménye a „HB Reavis Academy” tudásmegosztó platform, emellett vezetőképző és tehetséggondozó projekteket is megvalósított.

Kubinsky egyébként, a HB Reavishoz való csatlakozását megelőző 15 évében olyan pénzügyi intézeteknél szerzett nagy szakmai tapasztalatot, mint az Intesa San Paolo Group, vagy a Societe Generale Group. A VUB Generali Nyugdíjalap pénzügyi igazgatójaként pedig a vállalat pénzügyi stratégiáját és annak megvalósítását, valamint a csoportba tartozó kisebb cégek üzleti tervezését és kontrollingját vezette.

Hübner Jan
HB Reavis Magyarország, ügyvezető
Építőmérnöki és közgazdasági diplomáját a Brnói Műszaki Egyetemen szerezte. 2010-11-ben a HB Reavis projektvezetőként ő felügyelte a HB Reavis első prágai fejlesztése, a River Garden kivitelezési terv
Tovább
Építőmérnöki és közgazdasági diplomáját a Brnói Műszaki Egyetemen szerezte. 2010-11-ben a HB Reavis projektvezetőként ő felügyelte a HB Reavis első prágai fejlesztése, a River Garden kivitelezési terv Tovább

Jan Hübner jelentős szerepet töltött be a vállalat fenntarthatósági irányelveinek és zöld építési normarendszerének kialakításában. Többek között ennek is köszönhető, hogy a HB Reavis projektjei, sikeresen pályáznak olyan fenntarthatósági minősítésekre mint a BREEAM Communities, vagy a BREEAM Outstandig / Excellent, amelyek előminősítéseit az Agora Budapest nemrég meg is szerezte.

A HB Reavisnál töltött tíz évéből háromban ügyvezető igazgatóként irányította a vállalatot Magyarországon. A jövőben szakmai pihenőre vonuló, leköszönő ügyvezető az Agora Tower és HUB átadásáig segíti majd a budapesti csapatot.

Portfolio Ingatlan Irodakereső
Atenor - Váci Greens

Atenor - Váci Greens

1138 Budapest, Váci út 117-133.
Kiadó terület: 32204 m2
Bérleti díj: 16 – 17 EUR
Átadás:
2020

Ajánlatot kérek
termeloi piac unios tamogatas200125
takarekbank
bulgária város létkép
GettyImages-1191804678(1)
Népszerű
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. március 3.
Agrárium 2020
2020. március 5.
Biztosítás 2020
2020. március 10.
Investment, Wealth and Savings (IWS) 2020
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu

Értékesítési vezető

Értékesítési vezető

Szerkesztő - újságíró

Szerkesztő - újságíró

Event Driven Equity Analyst

Event Driven Equity Analyst

Privát banki tanácsadó

Privát banki tanácsadó
Egészségügy másképpen
Amerikai, nyugat-európai kórházi ellátás, havi 7875 Ft-tól
A tőzsdei könyv
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
GettyImages-184093719