Előfizetői tartalom

Új igazgató kerül az ingatlanfejlesztő cég élére

Portfolio
2020. január elsejétől, Robert Kubinsky lesz a HB Reavis új magyarországi ügyvezető igazgatója. Jan Hübner jelenlegi ügyvezető a megbízása végével, három év után távozik a pozíciójából, fokozatosan adja át feladatkörét utódjának, és továbbra is aktívan részt vesz az Agora Tower és Hub sikeres átadásában, egészen 2020 közepéig. Az új ügyvezető HB Reavisnál szerzett széleskörű szakmai tapasztalatával irányítja majd a közel 70 fős budapesti csapatot, hogy az Agora Budapest második üteme is sikeresen elinduljon.

Az új ügyvezető, Robert Kubinsky nyolc évvel ezelőtt csatlakozott a HB Reavis csapatához, mint Operatív Pénzügyi Igazgató, hatáskörébe tartozott az üzleti tervezés és kontrolling, a cash flow menedzsment, számvitel és az IFRS szabványok alkalmazása. Két évvel ezelőtt a HR divízió csoportvezetőjének kérték fel: irányítása alatt jött létre a vállalat új HR stratégiája...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés