GettyImages-996020584
Ingatlan

Így szerezd meg a legjobb munkaerőt

Portfolio
Már most megfelelő választ kell adniuk azoknak a szereplőknek az irodapiacon, akik tíz év múlva is érvényesülni akarnak. Ahogy az irodaházpiac elmúlt évtizedét az olyan fenntarthatósági minősítések, mint a BREEAM vagy a LEED határozták meg, úgy azokat a követelményeket, amelyek révén egy fejlesztés jövőbiztossá válhat, a legjobban Well Building Standard (Well) foglalja össze - olvasható a Világgazdaság cikkében.

Sokat változott a kereslet az elmúlt néhány évben a hazai irodapiacon, de ezzel együtt a munkavállalói igények is megváltoztak. A fenntartható, energiahatékony működés mára alapvető követelménnyé vált, az Y generáció munkába állása, a digitalizáció vagy a dolgozók jóllétének előtérbe kerülése pedig új kihívások elé állítják a fejlesztőket.

Építőipar 2020
A hazai építőipar jövőjéről beszélnek majd a szakértők a február 27-én megrendezésre kerülő Építőipar 2020 konferencián.

A Well-minősítés által felállított követelmények elősegítik, hogy olyan irodaházak épüljenek, amelyek a környezetvédelem mellett az ott dolgozók egészségére és komfortérzetére is kedvező hatással vannak. Ennek eredményeként vonzóbbá válik a munkahely, javul a munkavállalók produktivitása, csökken a fluktuáció és a betegség miatti hiányzás.

Portfolio Ingatlan Irodakereső
Budapest ONE

Budapest ONE

1112 Budapest, Boldizsár utca 1-3
Kiadó terület: 15586 m2
Bérleti díj: 16.5 – 17 EUR
Átadás:
2019

Ajánlatot kérek

Nem újdonság, hogy az Y generáció teljesen más elvárásokat támaszt a munkahelyével, munkaadójával kapcsolatban, mint a korábbi nemzedékek. Míg régen az állásra jelentkező legtöbbször a munkába álláskor látta először az új irodáját, addig ma már az állásinterjú része a munkahely, az iroda és a közvetlen környék által kínált szórakozási és rekreációs lehetőségek bemutatása. A munkavállaló pedig nagyrészt ennek alapján dönti el, hogy végül melyik munkaadót választja.

Az újfajta megközelítés a munkaerőhiánnyal is összefügg, így a munkáltatóknak egyre jobban meg kell becsülniük a munkavállalóikat, akik mind magasabb elvárásokat támasztanak az irodákkal és azok környezetével szemben. A versenyképes béreken túl a jó helyen, metróközelben lévő, jó szolgáltatási környezettel ellátott, extrákat is nyújtó, tágas iroda fontos munkaerő-toborzási eszközzé vált. Nem véletlen, hogy a dolgozók munkakörnyezetének komfortos kialakítása kezd a legfontosabb tényezővé válni az irodaépületekben.

Portfolio Ingatlan Irodakereső
Liberty irodaház

Liberty irodaház

1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 34.
Kiadó terület: 40728 m2
Bérleti díj: 14 – 16 EUR
Átadás:
2021

Ajánlatot kérek

Az irodán belüli kikapcsolódási lehetőségek – konyha, étkező, pihenőszoba, gaming- és sportolási lehetőség, és még sorolhatnánk – persze nem öncélú elemek, hanem azt szolgálják, hogy a dolgozók minél kevesebb időt töltsenek az irodán kívül, és a munkatársaknak minél többször legyen alkalmuk az informális érintkezésekre, ami végső soron a közös munkát segíti.

Portfolio Ingatlan Irodakereső
Aréna Business Campus

Aréna Business Campus

1087 Budapest, Hungária körút 30.
Kiadó terület: 69071 m2
Bérleti díj: 14 – 16 EUR
Átadás:
2020

Ajánlatot kérek

Címlapkép forrása: Getty Images

Frankfurti tőzsde
OTP fiók
Bejelentették a nagy megállapodást az Intesa és az Intrum között
vitézy dávid
brexit
coronavirus
Gázolaj
Népszerű
Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Egészségügy másképpen
Amerikai, nyugat-európai kórházi ellátás, havi 7875 Ft-tól
A tőzsdei könyv
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu

Értékesítési vezető

Értékesítési vezető

Szerkesztő - újságíró

Szerkesztő - újságíró

Event Driven Equity Analyst

Event Driven Equity Analyst

Szakmai asszisztens

Szakmai asszisztens

Privát banki tanácsadó

Privát banki tanácsadó
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. március 3.
Agrárium 2020
2020. március 5.
Biztosítás 2020
2020. március 10.
Investment, Wealth and Savings (IWS) 2020
vitézy dávid