FONTOS Berobbant a mesterséges intelligencia a vállalatok életébe, mindenki beszáll az AI-versenybe
 
Előfizetői tartalom

Ha ez megvalósul, minden budapestit érinteni fog - Átfogó tervekről beszélt Vitézy Dávid

Portfolio
Budapesten ma 10-ből 6 ember tömegközlekedik, ami nagyon jó arány, de az agglomerációból Budapestre 10-ből mindössze 3-an érkeznek tömegközlekedéssel, ezért a legfontosabb cél most az agglomerációba irányuló tömegközlekedés fejlesztése - mondta el Vitézy Dávid, a Budapesti Fejlesztési Központ vezetője az Index Kibeszélő című műsorában. A szakértő emellett számos fejlesztés kapcsán elmondta véleményét.

Ma 10 emberből 6 tömegközlekedik Budapesten, ami egy nagyon jó érték, ennél jobb értékeket csak a távolkeleti városokban látunk. Az agglomerációból azonban 10-ből csak 3-an érkeznek tömegközlekedéssel. Budapestre minden harmadik autó az agglomerációból jön be, az utóbbi évtizedben 20 százalékkal 1,2 millióra emelkedett a fővárosban közlekedő autók száma. Ennek következtében...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés