FONTOS Megtörtént Izrael ellencsapása Iránnal szemben, itt vannak a részletek
 
Előfizetői tartalom

Így lehetne Budapest kerékpáros nagyhatalom

Portfolio
Az elmúlt hetekben több helyen is elhangzott, hogy tíz év alatt mintegy 200 ezerrel emelkedett a főváros útjain a személyautók száma. A Lánchíd felújítása kapcsán mi is megnéztük, hogy az egyes hidakat mennyien használják naponta a budapesti közlekedők, ezúttal viszont arra voltunk kíváncsiak, hogy ezzel összefüggésben hogyan alakul a kerékpárforgalom a főváros hídjain. A BKK, megkeresésünkre átadta az ezzel kapcsolatos legfrissebb adatokat.

Bár a budapesti kerékpárosok száma jelentősen magasabb ma, mint tíz vagy húsz évvel ezelőtt, az infrastruktúra kiépítése ezt nem minden esetben követte. A BKK frissen kinevezett vezérigazgatója, Dr. Varga Ivett elmondta, hogy a jövőben a városi közlekedésben a környezettudatos megoldásokat tervezik erősíteni, ami a járműmegosztásokon túl a kerékpárt is magába foglalja....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés