Előfizetői tartalom

Van egy megye, amit ellepnek az új lakások - Budapest a nyomába sem ér

Portfolio
A sok toronydaru láttán azt gondolhatnánk, hogy Budapesten épül a legtöbb lakás, a lakosságszám arányában azonban a főváros a megyék között a dobogóra sem fért fel. Van, ahol arányosan nézve több mint kétszer annyi lakás épül, mint Budapesten. Az alábbiakban a KSH adatai alapján térképen mutatjuk be a megyék lakásállományának megújulását.

Az építőipari termelés volumene decemberben a nyers adat szerint mindössze 2,7%-kal nőtt, a kiigazított adat szerint viszont 3%-kal csökkent Magyarországon. A KSH adatai szerint új csúcsra emelkedett a tárgyhóban kötött új szerződések volumene, viszont a folyamatosan kipörgő projektek miatt az állomány láthatóan csökken. Az építőiparon belül a lakásépítések volumenében...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés